fismysterium

Undra hur en fis som man släpper på en mikrosekund kan lukta? Bode det ändå inte ta typ minst tre sekunder innan odören når en. Om man tex. sitter på golvet i lotusställning och har byxor på sig?

Fick reda på i dag att min mamma går omkring med guldtior i skorna för att det bringar lycka. Det kan inte vara bekvämt. Några andra tvångstankar hon har är: tandtråd – hon tar fram den där rullen efter VARJE gång hon ätit. Oavsett om hon är på fancy resTAURANG (rolig stavning om man uttalar det precist) Tandtrådar sig helt ogenerat bland folk. En annan grej hon har för sig är att man absolut inte får kryssa över dagen i Sverigekalendern om man inte skall gå och lägga sig, dvs avsluta dagen. Nässpraysmissbrukare.

Hon kör i sig en flaska om dagen och ursäktar sig med att den är utan konserveringsmedel. Men det som roar mest är att hon kan sitta hemma hos mig och njuta av jordgubbarna från Belgien och säga: ” Gud vilken skillnad det är på Svenska och osvenska bär, jag skulle aldrig äta en gubbe från Belgien”. Tänk om hon visste att i det här hemmet kör vi med belgiska, kantonesiska, etiopiska eller bengaliska jordgubbar.

Publicerat på 29 augusti, 2008, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. hahahhahaha rolig mamma du har…

  2. Tio poäng där, haha, helt ogenerat fixar hon med tandtråden…ibland har man lust att säga till henne, men du vet ju lika bra som jag, det hade ändå inte hjälpt…haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: