The överbett

Det är så att jag har en väldigt nära vän som aldrig kan stänga sin mun. Hon har inget överbett så att hon ser ut som en gris, men tänderna blottas ofta mestadels för att hon öppnar munnen när hon skrattar OCH är uppmärksam. Hon har liksom lite svårt att inte ha den där mimiken om hon skall höra vad man säger. Detta har Frida 1,5 år snappat upp. Ja minsann. Vi satt och drack te i mina underbara nya muggar en kväll rätt sent.

Men Frida får vara uppe hur sent hon vill om hon orkar. Vi har ju inget att passa ändå. Så jävla soft. Hursomhelst så sitter Frida på bordet emellan oss och spanar in Ljubica (ja vännen heter så tyvärr, men det betyder Viola på kroatiska typ) när hon lyssnar på mig då jag berättar något.
<——- the overbite
Helt sonika börjar Frida dra in läpparna på något skumt sätt. Ni vet så man gör om man skall låtsas om man inte har några tänder. Hon öppnar och stänger munnen så och säger: ” Mamma titta Ljobsha gö shåå” följt av ett tillgjort skratt. Hon lägger alltså märke till överbettet jag aldrig nämnt men själv tänkt på med humor i tio år. Då berättar Ljubica att en annan väninnas dotter som är 5 år även hon härmar överbettet när hon leker att hon är Ljubica. Hon sitter i sitt rum och blottar tänderna samtidigt som hon lever sig in i rollen som The överbettsgirl.

Snygg liksom

Annonser

Posted on 15 september, 2008, in överbett, tekoppar. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: