ofattbart

Vissa människor borde inte ha ett rövhål. Kan ni se er Anna lindmarker sitta och skita? Eller Pernilla wahlgren? Carola då? Ni vet såna prettisar och tänk att de spatserar omkring med rövhål precis som vi andra i brallan hur mycket de än säkert hade velat bli av med sina. Undra om de har en sofistikerad bajsrtutin vilket innefattar doftpapper, ihopknipna knän och rak i ryggen samtidigt som de våtservettar sig med citrusservetter efteråt. Pernilla wahlgren lär ju sitta och fnissa och tralla på någon musikalmixad Madickendänga samtidigt som hon med sin lenaste stämma ljuder:

”Benjamihihihihin, glöm inte åhhhhh repetera och öva, du måste bli kändis som mamsen, och ta Burberryrocken på dig innan du fotas så alla ser att ni har stil.” Hon har säkert högklackat också från ”bara” Karen Millen för att ens nå ner i golvet. Som vi vanliga har nedgångna tofflor nedanför sängen har speciella Pernilla ett par speciella bajsheels.

De jag dock ser framför mig skitandes är Carolina Gynning givetvis, Pia Sundhage (som by the way skall få höra ett och annat i ett annat inlägg någon annan dag, måste bara kolla upp lagstiftningar så man inte hoppas någon och hamnar i finkan för förtal), Dominika med polskt svårstavat efternamn som man inte orkar googla och den där Shante som var med i en säsong av Robinson. Dessa människor förtjänar sina rövhål. Kanske finns stomipåsar från Gucci som skulle passa Wahlgren bättre?
——> Detta är alltså en Pia
Annonser

Publicerat på 30 september, 2008, i bajs pernilla wahlgren. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Åh vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Jag tror självklart att Pernilla har bajsheels…

  2. Jennie. Jag beundrar dig över ditt sätt att skriva och hur du lägger upp orden precis så att det finns en knapp gräns mellan ironi och sanning.
    Själv har jag inga bajsheels men däremot hemorojder.
    Hmm, undrar om Pernilla har det?

    Go girl.

  3. Jag älskar dig och ditt öppna snack om bajs, bajs är det roligaste som finns, eller iaf med på topplistan över roliga saker, fler borde fatta det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: