still hurt

Har fortfarande svidande lavettont på kinden. Ibland sticker det till i huvudet på den sidan också. Inte för att jag tror att någon akademiker eller möjligtvis läkare läser bloggen, men man börjar ju frukta cancer som alltid när man har skumma smärtor och krämpor. Att ringa läkaren innebär förmodligen bara en snabbvisit och försäkran om att det säkert inte är något farligt då han aldrig hört om symptomen. Mina symptom är aldrig kända. Detta har jag lidit av på fullaste allvar:

  • Ont i muskeln ovanför vänstra skuldran precis ovanför axeln mot nacken. Skall skaffa fram en anatomikarta och visa. Hursomhelst så gör det ont där när jag är stressad, spänd eller för kall. Då är det precis som en liten larv eller mask krälar därinne tillsammans med smärtan.
  • Min vänstra tinning har en punkt som gör fruktansvärt ont om man trycker där och envisas man med att göra detta resulterar i de i huvudvärk med lavettont på kinden tror jag. Jag gled in i en låg träbänk som brukar stå i gympasalar efter en kanonkontring under handbollskarriären 1997. De lyfte av mig medvetslös och lade mig i knät på en grekisk morsa för att spela klart matchen.
  • När jag är hungrig rasslar det i halsen, precis som när man suger upp små gruskorn i dammsugarn.
  • Ont i ryggen, i svanken. Mest för att jag har en sådan där porrsvank som inte alls är sexig när man är snart 30 och mammafet.
  • Mina fotknölar. På insidan av foten, de är stora och krockar med varann. Tydligen nåt i den finska släkten då mina Rönnkösystrar lider av samma sak. Min ena syster har även ärvt något Karelskt knäsyndrom som gör att hon måste gå omkring med tejpade knän.

Ja det var mina krämpor. Jag tror helt på allvar att jag borde göra en hälsokontroll. Men hur får man megnetröntgen och alla såna där dyra saker som man oftast hinner dö innan man får?

Publicerat på 30 september, 2008, i krämpor. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: