Hojjtur genom Gbg

  • Industriområden är kåta områden. Skumma bilverkstäder som man inte visste fanns och som man ännu mer undrar hur det går runt. Där doftar det plastic padding och lackering, springer sönderavlade schäfertikar och skäller,det hänger en massa farbröder som helt säkert är singlar och bor på Hisingen med massa porr i arkiven. Det har säkert varit många orgier på motorhuvar där. John Silverbrudar med cameltoe och snusnäsduk som bälte i jeansen, spretat och haft massa sköj och sedan tagit sig en kaffe i plastmugg med sån dära hållare i plast också och tre sockerbitar. Minst. Det är spännande att smyga omkring i industriområden, som att gå på skattjakt.
  • Miljön är fockad, kände mig lungsjuk efter två km på min hoj. Fick en bärfis i näsan eller nåt också.
  • Skrotar är vackra enligt mig, helst de gamla där allt rostat sönder.
  • Min mamma är en återvändsgränd som inte är det minsta äventyrslysten eller spontan.
  • Enstöringar är alltid tjocka och svårdiagnoserade, fast det VET helt säkert att de är väldigt sjuka. Varför har de alltid bara EN krycka och fleeceväst när de går omkring och köper en Harryboy med förtidspensionsarvodet? Oftast skor där den enda dojjan är specialbyggd också. Typ 6-7 cm sula för att de har nåt benfel.

Jag ska designa en cykelstol för barn också. Den som utformat dessa kan inte varit någon barnkär typ. Hur fan skall ungen kunna ha en hjälm som sticker ut 10 cm bak och kunna sitta på annat vis än med den stackars hakan nedtryckt mot bröstet? Kunde man inte göra en bula in i stolen därbak så att ungen ser nåt annat än stänkskydden? Sen kunde man ju utformat den så att den går att fälla en liten liten bit när sömnen smyger sig på så man slipper vända hemåt för att sova. Får väl skaffa mig en sån där klämkäck cykelkärra coh se ut som en pingstvän som gillar Didrikssons regnställ och termosar.

Annonser

Posted on 3 oktober, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Cykla utan hjälm. Kompenserar Didrikssonstället samt ger barnet lite vardagsedge. Och det gör alla andra på öppnis/familjeliv svinsura (fast de nog egentligen är sura för att min man kan svenska trots att han ser utlänning ut och att jag har så korta kjolar och långt hår).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: