Besök

Mot alla odds fick jag besök i dag av min enda trogna vän sen barnsben (ja, det är faktiskt sen barnsben. 16 år är man ej vuxen). Hon den dära Ljubica med överbettet. Hon är den mest analytiska och ingående personen jag träffat som ringer konsumentverket innan hon köper en tub med mjukost. När det kommer till vardagliga grejer som att förstå sig på skämt så behöver hon typ 4 dagar på sig att analysera för att sen skratta. Hon är asallmänbildad och villig att lära, vidsynt och snygg. Men ibland så jävla inte med i matchen! Det är så kul. Några exempel:

  • När BMW lanserade sin nya Jeep X5 (uttal exfem) och hon skulle impa med sin medvetenhet drog hon till med att ”kryssfemman” äntligen hade kommit ut. ”Vadå, det är ju ett kryss framför då heter det väl kryss också?”
  • Hon översatte lyckost med ”your lucky cheese” till an englishman once..
  • När hon skulle förklara en racingfilm med bilar hon hade sett som var svincool (fast and the furious) och inte kom på namnet bar associationerna iväg: ”Nej, den hette typ… asså.. inte greyhound racing… öhh.. typ… ” VA, var i helvete kommer greyhound racing in i bilden? Bara för att du såg en racingfilm och det ordet följer efter greyhound så var det kanske det?
  • Vi snackar ansiktsbehåring. Hon tycker kliniken hon ville lasra bort detta hos gjorde fel i att säga åt henne att en noppra bort behåringen utan mer klippa den då det senare växte ut hårda strån som kunde användas som lina till hajfiske.
Hon säger senare såhär: ”Jag funderar att gå till en annan laserkille”. Jag svarar: ”Men gå till han Ausonius, han är definitivt bäst på sådant.” – ”Ja, skall kolla upp honom och boka tid” svarar hon. ”Gör så, svarar jag. Ring bara 118118 och fråga om Ausonius i Kumla.”
Imorgon kommer personen som svarar antingen inte vara så allmänbildad eller få sig ett gott skratt på jobbet. Är han släppt förresten?

I LOVE YOU LjuBICA.

Annonser

Posted on 4 oktober, 2008, in ljubica. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: