Terapi för en sann konstnär

I morgon skall jag på terapi för första gången i mitt liv. Måste man ha cardigan och jeans då? Får man ligga på nackstöd och sånt? Skall man berätta att man ibland har tankar som:

  • Att man vill dra tjejen i hästsvansen framför en på bussen bara för att se hur hon hade reagerat.
  • Att man vill gå fram till nån och bara vråla dem i fejset för att se hur reaktionen hade blivit.
  • Att jag just nu är helt säker på att döden är mig i hasorna på ett eller annat sätt. Träffar jag nån jag inte träffat på länge är jag bombis på att det är för att jag säkert skall dö snart.
  • Att jag äcklas av djur som parar sig. Vill bara ha ihjäl svinen.. Ingen ny släng av psykotisk tanke utan jag har alltid äcklats av detta. Djur som diar är inte min melodi heller. Stör mig på deras iver typ.. Barn som dias är helt ok.

Jag tror att min terapeut kommer få sig en liten åktur/utamning i morgon. Men som Laura sa på facebokkchatten igår: Alla STORA (versaler ja) konstnärer är såna som jag. Jag skall alltså gå dit i egenskap av den konstnär jag är. Utan avskuret öra i ett kuvert eller nånting.

Publicerat på 28 december, 2008, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Äsch, de där första två är helt normala tycker jag. Lägg till att fundera på att lägga på luren i örat på nån som berättar nåt i telefonen för att se om den ringer upp igen (och igen, och igen), och att ha tvångstankar om att ”råka” köra över på fel sida vägen när man möter en lastbil..(tänker jag ofta på)Dödsångest har många!Det där med djuren.. hm, äcklas vet jag inte, men det låter ju mer normalt att äcklas än det motsatta iallafall.Nu har jag, som självutnämnd amatörpsykolog gett dig en diagnos, baserat på den här faktan.Du är normal.Fast lite deprimerad. Inget konstigt!Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: