Dagens visa-Irma

Finns en flicka på Bolibompas ”Dagens visa” som heter Irma. Hon har glasögon och är mestadels klädd i rött och storgaddad. Hon kan vara 6-7 år. Hon är hes och andas mitt i orden hon sjunger, men man fylls av kärlek ändå då hon är så engagerad i sitt sjungande. Det kan låta:

”För jag gör så roo-hoo-liga sa-ha-ker som passar när ba-ha-ha-rna är små”.. Man liksom undrar om de har syrgastuber i beredskap där bak. Men frågan är ju givetvis hur hennes musikkarriär kommer att te sig. Kommer hon utveckla en ny profylaxgenre? Kommer hon skrata åt sig själv senare?

Publicerat på 31 december, 2008, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Oj, hoppas hon inte läser din blogg…

  2. Det tro jag inte. Är 6-åringar inne på bloggar?

  3. JAG VET VEM DET ÄR!Vi har ingen tv, så thea är utlämnad till bolibompa på nätet. Där vill hon hela tiden kolla på min sång. Jag tror hon kommer ta sig själv på lika stort allvar for ever. Hon kommer vara en pain in the ass på sina polare när de är 23 och typ visa inspelningarna från min sång och ha likadana glasögon som då och vara kristen. Hon kommer ha foträta skor och sjunga i kyrkans kör. Det värsta är att hon kommer att ha samma andefattiga sätt att sjunga, och hävda att hon sjunger som Marilyn Monroe.

  4. Terry: Javisst är det med dig jag skall ha ziggebröllop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: