Let´s dance

Iakttagelser:

 • Jag stör mig fan inte på han den där Carl Jan hur mycket jag än försökt att intala mig själv det i flera år. Jag myser och vill nästan säga att jag hade kunnat tänka mig att vara hans barnbarn. Men sluta tjata om den där jävla Grythyttan. Vem fan bryr sig om den?
 • Blondinbella har allt utom fräsch hy och behaglig röst/stämma/dialekt. Hon hade en hel klase med finnar på hakan. Njöt som fan. Man gör ju alltid det när någon i Tv lider av det egentligen mänskligaste som finns.
 • Marie Öhrman i juryn måste väl inte hålla på och slöddra när hon pratar? Vart i helvete bor hon egentligen? Heter stadsdelen Gåslever undrar man ju? Hon får ta och skaffa sig en överläpp och en legitimerad logoped för hennes lär ju ha fifflat till sig sin.
 • Jag hatar MagnusS samuelssons ansiktsbehåring. Just den kulören skrämmer mig. Tänk o se ett organ av det manliga slaget med sådan. Jävla fromagefärg.
 • Annika sjöö som dansar med George scott är bröderna Daltons mamma. George scott är asgrym i sängen. Jag har inte provat, men man ser ”full i fan” i honom. George, kom och attackera mig så skall jag jabba OCH högerkroka dig på fall.
 • Hon Elisabeth som är politisk reporter är även Klaes klättermus mamma. Hon älskar såna där jordnötter som Piff och Puff gillar. Gnaga på alltså.
 • Jessica almenäs borde fan tagga ner. Bara för att du blottade hud några gånger på någpn gala så är du fortfarande int det minsta sexig. Jag ser dig som en konfirmand och kommer alltid göra detta.
 • Magdalena graaf ser kortisonsvullen ut, har en röst som hon käkat upp alla mina tavelkritor och ser så jävla finsk ut att hälften kunde vart nog.

MORGAN ALLING… Vad säger man? Professionell och äntligen har du fått det genombrottet du förtjänar efter alla år av slit på teatrar osv. Lite surt att du får detta i samband med Let´s dance, men hey-om det var det som krävdes så fine. DU äger i alla fall. Du är en sann konstnär.

Publicerat på 23 januari, 2009, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Hahaha…Satt precis i tv-soffan och tänkte att den är box-scott nog är det lamaste man kan ha mellan lakanen…fattar inte vad du ser där.. Håller med dig om Alling, love him!Olgas mamma

 2. Kul att läsa sina favoriters bloggar. (dvs du Kristoffer och del andra) och samtidigt inse att man (jag) inte har en susning om vad ni skriver om. Ni blir som löpsedlarna utanför närbutiken, fast mer…

 3. Morgan. Morgan, han har alltid ”dansat” på sitt vis. Som jag har skrattat åt/med denna man. Han är ett unikum!

 4. Laila Bagge då?Mmmm… Laila Bagge…

 5. Anonym: Lite smal överläpp och maskulint fejs, men jag hade nog legat med henne ändå om jag fick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: