Info for you guys only

Jag är helt bucklig i gommen. Kan inte äta grovlimpa ens. Sen är jag rörd och ledsen för att jag lämnar Stockholm i morgon och för att Simply red skall sluta lira. Jag är stolt över mina tuttar som får ströva fritt i luftutrymmet i detta skyddsrum vi befinner oss i. Har till och med en egen brandstege i järn. Järn var det hårdaste man visste när manvar liten och skulle beskriva hur stark ens pappa var. Då sa jag alltid att han kunde böja järn. Kunde man böja järn och metaller-då var man starkast av alla.

Helgen har varit turbulent. Stött på Carls med backslick som berättade att de var väldigt likvida och kunde fixa in oss trots mjukisoverall och crocs, kört enAudi utan tomgång som la av i svängarna kring gamla stan och slussbackhelvetet. Ratten låste sig och vi var på väg in i bergväggar flera gånger. Sen bjöd vi tiggare på Fazer mint utanför Sturecompagniet innan vi rövade bort ett lammkött in i en park. Vi stötte på två länsmans på kuse och då avbröt vi det kriminella bortförandet.

Nu dricker vi mjölk ur paketet och är ledsna för att vi bor i ett rävgryt. Dit Simply red nog aldrig kommer åka.

Annonser

Publicerat på 26 april, 2009, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Mycket bra blogg. Hittade den efter bildsökning på bullfitta, något som följde på en sökning på venusberg, som tydligen är en stadsdel i Bonn. Keep on rocking.

  2. Anonym: Kul, jag älskar när folk kommer hi när de googlat på bullfittor och sånt. Bonn? Låter som ett tyskt ställe som Europe gillade att spela på under åttiotalet.

  3. Frågan är vem som söker på bullfittor…. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: