Det här skrev jag exakt på datumet ett år innan han stack till himlen. Rätt sjukt att det innehåller smärtstillande och död.

Michael Jackson på högsta volym i mina Bose lådor.. Har ni ens reflekterat lite djupare på hans storhet? Hans musik definierar hela min barndom samt yngre tonår. Han förmedlar alla känslor jag någonsin haft eller kommer att ha. Beatsen är delikata, man KAN INTE inte digga liksom. Mitt högra ben liksom bara for ut i sidan i en liten spark och följdes åt av ett jävla höftgung efteråt. Undra om det är detta Michael Jackson ville uppnå? Hade jag varit som honom så hade det varit det ultimata tecknet på att ha lyckats göra människan lycklig med sin musik. Att en mullig morsa i Sverige som är måttligt förföljd av massa skit gör en kick och höftgungar och bara känner sig coolast i hela världen samtidigt som hon reser både bakåt och framåt i tiden och bara njuter av minnena och planerna. Allt som varit känns, trots att det varit jobbigt – acceptabelt. Och allt som komma skall – kommer bli så jävla bra och LIVET ÄR FAN GÖTT OAVSETT ORÄTTVISOR OCH ANNAT TRÅKIGT. Jag är någon helt annanstans när jag lyssnar på honom. I paradiset. Främst att jag känner mig så in i helvetes cool när jag hör musiken. Jag är ju inte alls coolare än någon annan, men med Mr J:s takter i öronen skulle jag kunna erövra världen känns det som.

Du har lyckats Michael. Du förgyller hela mitt liv och har gjort sen jag hade ditt Bad album på kasett i min gula bandspelare som jag fick av Kanne när jag fyllde fem. I en hel blåsig regnig jävla semester på Lökken när man var fem och drömde om cerisa klackskor och neongula baddräkter satt jag i baksätet på vår Renault 5:a och lyssnade, spolade tillbaka.. Ni vet knappen rewind som användes flitigt när man skulle höra sina favvolåtar om och om igen.. Där satt jag och kammade mig i bakspegelns skeva silhuett och diggade hövvet av mig. Texterna kunde man ju inte, men jag svär att jag i dag hade kunnat sjunga Bad på min påhittade engelska och ni hade inte hört skillnad. 
Jag önskade jag behärskade redigeringsprogram på datorn, både bilder och filmmaterial samt musikredigering.. Sikket projekt jag hade satt i gång.

Nu vanlig dokumentation:

Började dagen med ett rus på Citodon, tog fel – trodde det var Alvedon. Så efter en halvtimme började det kännas surrigt i kroppen och jag kände att det blev väldigt behagligt helt jävla sonika. Groggy som jag var somnade jag i en timme och ni vet hon Frida – MIN DOTTER, som man inte skall somna i från när de är ett och ett halvt år… Satt givetvis kvar och lutade sig mot min höft och tittade på ” fabbo Mejke” Farbror Melker, världens sämsta/bästa barnvakt. Vaknade av att hon stod med huvudet typ sådär 2mm från mitt fejs, sådär med nacken framskjuten när man upprepar något man just sagt och sa: ” Mamma, mamma, ut o gonga” Så jag gick upp tog på oss och gungorna väntade. Även regnet. Men det finns ju regnkläder tack och lov. 

Sandra ringde helt bestört stackar´n och berättade att hennes käre morbror på 45 stackars jordsnurr fått en hjärnblödning och kommer att dö. VA FAN, hjärnblödningar, kan ni vara snälla att sluta drabba alla i min omgivning? Efter en dyster promenad med henne och Dalton kramade jag henne hej då. Nu i efterhand kan jag tala om att killen på bara 45 inte klarade sig. Var är rättvisan?

Tog mig hem och hämtade mat till Frida, upp till baba, lämnade av henne och tillbaka. Möte med mamma på fiket, åt en sallad. GICK HEM! Tog hemskedisken, satte på MJ, så blev ALLTING bra.

LIFE IS WONDERFUL. Åker till Thessaloniki den 10 juli. Längtar. 

R.I.P mammas Daisy, Mazen och alla andra däruppe.. Ni ägnas en tanke varje varje 

Publicerat på 29 juni, 2009, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: