FAN

Klockan är halv fem på morgonen och jag kan inte somna. Känner mig helt nervös och det surrar i min kropp. Varenda gång jag håller på att somna vaknar jag till som om något skrämmer mig, liksom rycker till och så känner jag mig helt skakis.

Jag misstänker att det är ångest. Är jävligt mycket just nu som snurrar i skallen. Barnskafferi, trött på ”släkt”, att bo i Partille, allt jävla skit man har omkring sig.. Man känner folk som är häktade, folk som går och dör osv.. Oroar mig för saker och tänker för mycket. På allt. Omsorg till tusen över sitt barn. Vad är det för oro som föds när man blir mor liksom?

Jag önskar jag vore en medelmåtta som bara gled med strömmen och bara tänkte när jag behövde, typ när någon frågar mig vad 12×12 är å så. Inte på massa abstrakta saker och om jag kanske har ett sjätte sinne och känner på mig allt som jämt händer. Är trött som fan på att alltid ha ”dåliga vibbar” helt enkelt och frukta tragedier och annan skit. Bara njuta av hur bra livet faktiskt ÄR egentligen.

Vill att det ska vara som det var 2007 och bakåt. DET skall det bli!

/Vid gott mod

Publicerat på 25 januari, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Okej jag fattar. Ska sluta höra av mig. Hehe…

  2. Jen, jag måste bekänna. Jag gjorde just någonting jag aldrig trodde jag skulle vara kapabel till. Jag friend-requestade någon jag inte känner på ansiktsboken. Jag friendrequestade dig! 😐

    Varför? För att jag är ditt kanske största fan och bara vill ha mer mer mer. Bloggen räcker liksom inte till längre. (Ja, du får dissa requesten, och jag kommer kanske inte bli skitledsen för det, men ya know…)

    Mvh / Besatt

  3. Okej, känns ju jävligt stabilt att datorn hängde sig och att jag troligtvis skickade föregående inlägg mer än bara en gång. Nu kommer du tro att jag är helt psycho. 😀 (Och du skulle antagligen inte vara helt ute och cykla isf)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: