Hajteck

Ända sedan jag var desperat ihop med T from Malmö har jag intresserat mig för spejarprylar. Tänk om jag var smart nog då att skita i spaningsarbete, skuggningar och andra svåråtkomliga situationer när jag skulle haffa honom på bar gärning med sina Monikor, Lindor och Malins. Span i en Skoda pick up med en svart Buttericksperuk gav aldrig något resultat.

Jag är en jävel på att snoka och ta reda på saker. Kolla korrespondens och hitta krispiga skumma handdukar under otrogna mäns sängar. En gång gömde jag mig bakom en hårddisk på ett internetcafe i Södertälje för att vänta in T när han skulle sexragga på Citysurf. Han marknadsförde sig som Rocco oftast. Där satt jag kissnödig och kom på att jag ändå inte skulle se eller höra vad han skrev om. När han sedan började fyratimmarslana med Counter strikepolare, tröttnade jag och visade mig.

Tänk om jag bara var smart och köpte honom en present i form av spionklockan. Då hade jag fått saker svart på vitt och kanske sluppit 5 år av smått hopp om att han KANSKE KANSKE var trogen ändå. Jag kanske skall ta och tipsa hans sambo?

Fan, jag vill jättemycket ha en egen spionbyrå. Lägga det juridiska ansvaret på mina kunder så att jag slipper repressalier när jag tänjt på integritetslagar och sånt därn´t. Ha en spejarjacka och massa gadgets att bruka.

Allt för att sätta dit Roccokopior som tror sig playa sina tjejer.

/”En player kan aldrig playa en player”

Publicerat på 26 januari, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: