Hej

Om man kollar på Kanal ett och de där sportstjärnorna som skall tävla mot varann, så medverkar Tomas Brolin. I dag tävlades det i hur länge man kunde vara under vatten. Tanken slog mig när jag såg hans späckfejs: ”Frågan är inte hur länge han klarar att hålla andan, utan mer hur lång tid det tar innan han behöver chips”

Jag tror att ”Tompa” hatar sina kolesterolvärden och fruktar sitt höga blodtryck. Han är en jävel på att salta maten och försöker sluta med Lypsylberoendet. Hans tjej eller till och med sambo önskar att han ville lära sig rida och hänga med ut i ekskogarna på lite skritt om söndagarna. Men han vill mest bara se på Rosa pantern och dricka Trocadero. För då tänker han på tiden som pojke och tiden innan allt började. Då hade han målen och Fiorentina framför sig. Inte bakom, som nu.. Nu orkar han inte ens öppna gylfen längre. Han är så lat att han har kateter fast han inte ens behöver.

Nu är han mest sne för att han inte passar i alla Dahlinskjortor han fått av sin gamle kollega. Mest för att Dahlin vet att de inte passar. Det är därför han skickar provkollektionerna till Brolin. För att understyka: ”Haha, fan va fet du är”

Å så tror han att de är polare.

Publicerat på 26 januari, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: