Germanskt stål-my ass

I dag har min mans huvudtrimmer gått sönder. Det var den enda presenten jag någonsin köpt till min man. Jag valde mellan en billig Babyliss och det här schabraket som tydligen skulle vara så bra att man kunde raka både fårbaggar och afghanhundar med (fast varför i helvete skulle jag vilja raka min afghanhund när rasstandard är mittbena?) Jag skall gå tillbaka till Teknikmagasinet och fråga varför han valde att felformulera sitt säljargument nåt så förjordat när han kunde sagt en annan hundras med tjock päls som faktiskt behöver trimmas?

Nu har jag ingen afghanhund och skulle jag haft en skulle den helt simpelt fått heta Mikael. Som alla danska lasbilschaffisar. Varför heter alltid de Mikael Johansen förresten, lastbilschaffisarna och har donnor sprutlackerat på sitt chassi?

Hursomhelst så gick mackapären i sönder i dag och jag undrar hur man skall lyckas ha en trimmer längre än ett år? De börjar alltid skära en trots att de lovar på dyrt och heligt i affären att man kan raka sig inpå skinnet.

Men jämt när jag skall tjuvtrimma i de känsliga regionerna biter de till oavsett prisklass.

Fy för trimmers. Fy för afghanhundsmetaforer.

Annonser

Publicerat på 14 april, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. men fy, låt honom trimma sitt eget könshår

  2. Kommunikationsfel mellan sändare och mottagare! Framgår det någonstans i texten att jag trimmar honom? Jag trimmar mig alltså. I smyg med hans trimmer.

  3. Musen i smyg med hans trimmer, och rövhåret i smyg med han vanliga rakhyvel alltså. Eller har du bytt upp dig till trimmer där bak med? 😀

  4. Jaha haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: