Att leka

Jag är en trogen svägerska som hälsar på min svåger i finkan varje måndag. Egentligen vill jag ha sån maffiabrudskostym och pumps på mig, men det blir alltid bara leggings och tunika. Hursomhelst så tror han att jag kommer dit för nåt annat än de dära hembakade finkmuffinsen. Första veckan vanilj och i måndags choklad.

Sen kommer det bästa. Jag leker att jag muckar varje gång jag går ut genom grindarna. Ibland tar jag bara ett djupt andetag som vissa gör i finkfilmer. Nästa gång skall jag bara ha en systempåse med mina Friscojeans i. En annan gång kanske en pinne med ett sånt rymmahemifrånknyte.

Muck är kul.

Publicerat på 26 maj, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. tar du med din dotter då?

 2. Anonym: Ja, men hon tror att han jobbar där som elektriker. När hon blir större skall jag berätta sanningen för henne. Tycker du jag också borde bli inlåst då?

 3. Jsg vill mucka. Saga kommer nog att få göra det.

 4. Hoppas hon gör det efter ett långt straff. Det är coolt men långstraffade tjejer.

 5. Nejdå, tycker att det är bra att hon ännu inte vet att han är en av internerna. Blir nog lättare för henne då. Inte kul för ett barn att höra att ens farbror är inlåst.Skapar en massa frågor. Jag hade en grupp med barn till interner på Norrtäljeanstalten där jag arbetade förut.Vi pratade om vad ett fängelse var för någonting och de fick ställa frågor.Idiotiskt nog hade många av barnen fått höra ”gör du så och så eller äter inte upp det och det så kanske du också hamnar i fängelse och aldrig får komma ut”

 6. Oj, säger folk så till sina barn? Att de kan hamna i finkan? Barn kan ju inte det, så då ljuger man ju.

  Vi kommer berätta för henne när hon blir större vad det handlade om, men inte just nu. Nu får hon tro att han är elektriker där. Det jobbiga skulle vara om någon av hennes vänner som kanske hör sina föräldrar skvallra om sådant hemma skulle klämma en sådan kommentar för henne innan vi hunnit berätta och att hon då kanske känner sig sviken.

  Det är nämligen en skvallebyttabingbongkommun vi bor i.

 7. Vad sitter han inne för? Har han erkänt sitt brott? Ångrar han sig? Har han bett eventuella brottsoffer om ursäkt?

 8. Vet du vad jag känner? Att min integritet egentligen säger stopp här. Att tala om detaljer till någon som frågar anonymt känns envägskommunikativt. Men det finns inga offer, alltså målsägande. Han har erkänt men utan att ångra sig mer än för sim mamma som hellre säkert hade haft honom på Chalmers.

 9. Du raljerar över hur du besöker din kriminelle släkting så visst är det intressant vad han är dömd för. Det säger nämligen en hel del om dig som person om du t ex inte har några problem med att besöka en person som slagit ihjäl en gammal tant på en parkeringplats. De flesta normala människor skulle säga upp bekantskapen med folk som är kriminella och inte känner ånger.

 10. Du får säga vad du vill om mig som människa. Du verkar inte ha mycket värde själv som inte vågar skriva vem du är. Var någonstans framkommer det att han slagit ner någon på en parkeringsplats? Har du hallisar? Hittar du på omständigheter själv för att styrka dina åsikter? Tror du alla som sitter i finkan gjort samma brott? Han sattes där pga drogmissbruk. Efter ett erkännande och taget ansvar för vad han gjort är han lika mycket min familj som någon annan. Jag skulle mer sagt upp bekantskapen om jag haft någon i min närhet som du som inte ens vågar tycka och stå med sitt eget namn. DET är fegt.

 11. skulle du säga upp bekantskapen för att nån du känner och älskar hamnar i finkan?! fuck…vilken idiot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: