Hoppsan!

Jag har fått otrevliga kommentarer från en sån där fegis. Ni vet såna som tycker något så in i versen mycket och signerar med anonym. Personen i fråga undrar hur jag kan raljera över min släkting i finkan och ens hälsa på denne som ”slagit ihjäl en gammal dam på en parkeringsplats”

Anonym, har alltså själv hittat på vad min släkting sitter i finkan för och undrar varför jag inte sagt upp bekantskapen.

Vet anonym att raljerainte är detsamma som briljera? Att skämta inte är samma sak som att berömma? Hur många tycker att man kanske kan strunta i att moralpredika om att stå för vad man gjort när man själv inte vågar stå upp med sitt namn? Går man inte emot sig själv lite då?

Sen fattar ju jag att anonym är någon som har problem med mig. Det känns dock skönt. Hellre att någon har problem med mig än jag själv har det.

Förresten. Min svåger sitter i finkan för att ha tjänat pengar utan att betala skatt kan man säga. Men det drabbade ju bara honom själv och han botgör detta helt på egen hand, genom ett erkännande och inlåsning.

Den där anonym verkar dock vara en sådan som aldrig skulle sona eller göra sig till känna med att visa vem denne är.

”slagit ihjäl en gammal på en parkeringsplats” Hahahahah, Gud, vad skönt att kunna hitta på sin egen sanning för att styrka sina åsikter som man inte vågar stå för.

Publicerat på 29 maj, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Hmm, var det inte drogmissbruk han satt i finkan för? Det skrev du ju i en kommentar till det förra inlägget. Nu skriver du att han sitter i finkan för skattebrott. Narkotikabruk ger sällan långa straff men i kombination med skattebrott kan det ju ge kännbara påföljder. Är din släkting en knarkande skattebrottsling eller är det kanske narkotikaförsäljning han ägnat sig åt?

 2. Vart har jag skrivit det exakta ordet skattebrott? Det står att han tjänat pengar på att inte ha betalat skatt (en metafor för de flesta brott), men ordet skattebrott har jag aldrig skrivit att han gjort sig skyldig till det ihop med min förra kommentar borde ju få en normalsmart att fatta att det handlar om narkotikaförsäljning. Att påstå att jag borde skita i honom pga detta må vara personlig åsikt, men att jag hälsar på är inte samma sak som att jag sympatiserar med hans handling. Att skriva att det handlar om ihjälslagning på en parkeringsplats är ju kanske lite att ta i. Om inte annat sakfel och referensfattigt.

 3. Sen undrar jag vart det framgår att han har fått en långt straff?

 4. Om du menar att det inte finns några brottsoffer vid narkotikabrott är du ta mig tusan dummare än tåget. Hur många liv har inte din släkting på samvetet om han har varit inblandad i narkotikahandel? Fy fan.

 5. Tyvärr är jag inte av samma åsikt som du, det gör att du anser att jag är dummare än tåget? Lite hård kant att dra kanske när du inte känner mig. Det är som att jag skulle basera din smarthet, ödmjukhet eller annat pga det lilla du skrivit här för att dy tycker olika och är lite otrevlig? Min EGEN bror är i så fall ett av offrena. Hans liv är slaget i spillror pga dessa droger. Min åsikt säger att han gör sina väl själv. Min bror VÄLJER att knarka, tycker inte han är ett offer. Min svåger valde att sälja skiten.
  Ingen av dessa två gör något jag ställer mgi bakom, bara för att jag hälsar på i finkan eller lånar ut pengar till min knarkande bror när han inte har mat för att pengarna gått till annat. De är min familj ändå.

  Sen undrar jag fortfarande vart det framgår att jag ställer mig bakom brott och annan skit? För att jag hälsar på i finkan för att få muffins, det var det inlägget handlade om. Jag skriver inte på allvar i den här bloggen, har ni hajjat det? Det är när läsare missförstår som det blir allvar i mina kommentarsfält. Dock säger min lärare att det är ”feedback” och som sändare är det full pott då man erhåller just det. Så tack.

  Tar ni inte bloggen rätt – försök inte förstå er på den. Ni är fria att lämna den. Så får jag vara en dålig och dum människa i fred.

 6. Patetiskt att skylla på att det är säljarna som på något sätt är dom skyldiga till att köparna väljer att knarka. Jävligt onödigt att dessutom gå till personangrepp på Jennie, som inte har ett skit med saken att göra. Give me a break, liksom.

 7. Äh men lägg av, ska jag skylla på kasinon och spelsidor för att min bror fuckat upp sitt liv då eller?
  Hittills verkade det ju som att du hade överhängande intelligenta läsare, men det fanns visst undantag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: