Victorias och Daniels bröllop

Jag kan inte låta bli att skratta åt alla med medaljband och tiaror på blå mattan. De liksom lever i Bröderna Grimms värld fortfarande och går omkring där helt ”lagligt” och ser ut på det viset utan att någon skrattar. För mig leker dem liksom prinsessa och prins och de ser ju för dumma ut alltså! Man väntar bara på att en trollpacka skall komma in och förtrolla alla eller något annat sagolikt. Varför har man medalj om man inte ens vunnit nåt? Krona? De bestämmer ju inte ens nåt. Och mantlar och grejer. Inger ser bekväm ut men alla svettas liks mycket i kyrkan ändå, för de kommer inte undan med sånt fast de är adliga.

Annat var det min tid då jag trodde att kungen bestämde allt och var den största bossen.

Av med medaljerna och sluta lek 1845. Det är annat som gäller nu. Lämna in skiten på museum och börja se ”i tiden” ut. Det är ju så Victoria och Daniel vill ha det. Det vet jag.

Undra om Madde har mens? Hon kan ju liksom ha det och det känns skumt helt enkelt. Att man får ha mens i kyrkan en sån här dag. Nästan syndigt, men det passar väl rätt bra in på henne ändå. Hon är nog jättetyken av sig.

MEN FAN VAD RÖRD JAG ÄR!

Annonser

Publicerat på 19 juni, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. jag SKÄMS att svenska folket fortfarande ser upp till adeln som om det vore rena rama 1800 tal, det är pinsamt och jag vill helst av allt stå utanför med plakat och skrika krossa monarkin, men tur i oturen så är jag i Thailand. Men skönt att veta att flera tycker det är patetiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: