Hej

Jag ar i Bitola, Makedonien. Frida har sett sina forsta doda hundar och halta katter. Vara zigenarbarn ar tydligen bortforda av nagon italiensk maffialiga som tydligen tvingar dem till luxosa tjuverier i Rom. Folk ar fattiga har och ater mest agg, tomater och brod.

MEN. Anda ar de flesta lyckligare har. Alla uton spadbarnen for de far ha vantar, jacka och mossa i 40 graders varme. Det sjapas som fan med barnen har nere, men sjaperierna skulle anses som vanvard i Sverige. Man later de dricka saft till kallsmat och att borsta tanderna ar synd for da skriker de. Man kan alltsa inte syssla med pedagogik och kanske fatta att det ar kul for en tvaaring att fa gora som mamma med tandborsten. Alla barn kvaljer for att fa sin vilja fram o man vill ju inte sitt barn skall spy, sa da far det vad det vill.

Frida sover minsann siesta nu, for har maste man det. ALLT det roliga sker efter 22.00 pa kvallen.

Nu far jag fortsatta forsoka spola ner min bajskorv i toaletten. Spolet i denna toan ar vardelost.

Annonser

Publicerat på 30 juni, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Herreguud. Ja så är det väl i de flesta öststatsländer. Man tjusas ju lite av kulturskillnaderna. Hoppas ni har det helt underbart, jag hade verkligen gärna åkt ner om jag kunnat, men den tiden kommer också:) Var rädda om er och pussa Frida<3 P.s. Akta så hon inte blir bortrövad,en skatt som hon är.
    Kramar, ”teta Bethi” :))

  2. Hej. Får du inte ner korven kan du alltid ta upp den och hysta´t bara. Jag hatar att läsa din blogg utan Å Ä och Ö. Det påminner om min mamma för mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: