Gratis nöje

Den här madamen/magman heter Pernilla, det är sista gången jag presenterar henne – sen får ni bara hajja att hon är min hälft. Men kallas på bloggspråk för Hoodmor. Hon har också en manege i huvudet där hästarna springer slarvigt och så. Hon är nästan jämt gravid och skall snart föda mitt barn, hon har redan två levande hemma. En Kevin som hon fick som 15 åring och en Saga som anlände strax efter 17 strecket. Jag skall FÅ hennes nya barn, men vi vet inte om länsrätter godkänner så kort distributionskedja. Men vi skall annars göra som med bilar, att ungen står på henne men jag använder den. På bilden har jag precis killat henne i mellangården och på venusberget. (utanför trosan). Vi älskar kill utan sexspänning. Utan att bli skyldiga stimulans av prostatan efteråt.

I dag vaknade jag i alla fall bredvid henne. Vi sov över i min svärmors lya. Hon har pocketfjädrad säng. Jag vaktar Pernilla så inte vattnet går utan mig. För jag skall vara med. Till och med bli insläppt på special BB. Då är man fan VIP. Jag skall ha sammet på mig.

Pernilla är VIP för mig. Vi lärde känna varann på åttitalet. Jag är tre år äldre. Det är asviktigt för mig att ni vet detta bara, så orka läsa fast bloggar inte skall vara långa! Vi hade en skiljevägg på 18 månader då vi föraktade varandra. Nu vet vi bättre. I dag försvarade jag henne när min man sa att vi inte alls är nåt till varandra, jag och Pernilla. Vi är mer till varandra än vad de flesta med blodsband är till mig. Hon kom i håg när jag fyllde år. Bara det är en bedrift.

Här på bilden har hon i alla fall finsk festskrud, fast hon inte är det minsta finsk. Eller ”vinsk” som min gamle svärfar Zobe sa. Han visade även Zlatan att han kunde göra fyra armhävningar på knogarna och skröt över sin städerska som rymde med hans trettio miljoner men sjönk i Estonia.

Jag och Pernilla skall klä ut oss när det är dags för förlossning. Helt på allvar komma in klädda sådär. Jag i sammet och hon i dräkten på bilden. Vad gör det liksom? Oftast gör inte det så mycket allt man gör. Så vi gör rätt mycket. Bara för att.

Det GÖR ju inget…

Publicerat på 26 juli, 2010, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: