Vilse på Söder med ryggknäck

Jag har åkte över ett sund i dag, helt själv!. Inget Gibraltarsund dock. Ett sund utan apor som rånas. Från Luma brygga.

Lyssna noga nu: Jag fick ryggskott eller nåt i lördags. När jag lekte med min dotter. I dag fick jag sona mitt brott. ETT BESÖK TILL NAPRAPAT på okänd mark i okänd stad!

Helt ensam i höstdunklet gick jag på en hal brygga i mina UGGs. Här i Stockholm är alla kändisar tror jag, eller i alla fall konstfrämjare. Men jag såg fanimej en tjej med skitfula kläder. Då tänkte jag att hon i alla fall har en bostad i Stockholm (trots att det är så svårt). Jag såg ner på henne ändå faktiskt.

Jag tänkte prova min synska förmåga och se om jag visste vart jag skulle gå utan att titta på en karta och mycket riktigt kom jag fram till ELITE REHAB. Där sker det roligaste i hela min historia:

Naprapaten, som är mindre än mig börjar knyta ihop mig på olika vis och när jag var minst beredd knäckte eller vred han till han till! Jag höll på att dö av innestängt garv. Jag ville asgarva. På grund av vissa saker:

  • Jag vet alltid bäst och mest, nu var det någon som visste nåt som inte jag visste. Jag fick hejda mig och tillåta.
  • Jag skojar jämt, men nu skulle jag beskriva en åkomma, ligga stilla och vara formell (läs; normal).
  • Jag har sjuka tvångstankar. När han bände gungandes fram och tillbaka såg jag oss nakna med klädnypor i bröstvårtorna och en tvål i munnen, han juckade på rejält för att få kraft och när jag pratade under tiden lät det verkligen som jag blev rejält påsatt. Jag blev dock rejält påknäckt.
  • Han var smålänning och tar hand om pingiskillen J-O Waldner. Har J-O pingisarm?

Nu är jag tillbaka i ekohemmet no 1. I Hammarby Sjöstad. Här tvättar man sin tvätt med ett gäng kottar, man har inga halvfabrikat eller rosa kläder på sina flickor. Jag har slängt en organisk sak i soporna. Hoppas inte den skulle komposterats.

Här finns narrmössa! Vet ni hur högt respekterade hovnarrarna var på medeltiden? Det har jag läst i Världens Historia. Jag läser minsann!

Annonser

Posted on 2 november, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: