Kåt honkatt & Rubiks kub

En katt i Kungsbacka håller på att krevera. Hon är så kåt att hon kullerbyttar i sidled och jamar i moll. Lätet är likt hjulljudet från Cloettahjulet på Liseberg innan det stannar och man vunnit stjärnvinsten. Hon är cocacolabrun, men har aldrig dansat bugg stackarn. Fyra bugg och en coca cola blev aldrig av i någon polkett på grönan. Hon har aldrig fått sitt i vaginal tappning.

Hon erbjuder trofasthet som aldrig förr nu i hopp om en bombastisk orgasmic. Jag skulle gärna ge henne en sextinia om jag vore kortare och nådde. Blyertspennor kan nog vara en huskur innan p-piller kommer in i bilden. Charlotte är rik nu så hon skulle kunna ha råd att döda katten och helt enkelt köpa en unge utan könsdrift. Jag tror hon hade lagt den på pendeltågsspåret om hon skulle skrida till verk.

En Martin utan Luthersk härkomst har hängt med oss i dag. Han är minsann produktionär. En sann kille med mycket innanför loben. Frontallob är alltså det som skyddar oss mot crosschecking på isbanan om man åker skridskor. Det gör inte Martin. Han har ett blodsockerfall nu. Det är för mycket för folk att umgås med oss. Rappakalja och rubiks kub.

Nästan lika svårt som finska.

Annonser

Posted on 23 januari, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: