Rävar med mask

Nu är jag trött på allt jävla rävsnack, snicksnack. Det har visat sig vara smittade av dödlig parasit som minsann kan smitta bär och svamp. Lite agony över detta:

  • Man hittar aldrig nån jävla svamp när man skall plocka. Alltså, det drabbar inte mig eller nån annan som inte får napp, svampen är som torsk, minoritet.
  • Vi har slutat bry oss om skogen. Vi hänger på Facebook. Skogen är omodern.
  • Det snackas om att det kan vara farligt om räven urbaniserar och smittar ner trädgårdar. Urbanisering är inte om den råkar traska (eller raska som rävar mest gör) in i Lerum och smitta ner Klassons krusbär. Klasson har bara krusbär för att de måste. Vi köper artificiell mat och frysta bär. Urbanisering innebär mot stan. Bara för att vissa tycker att Lerum är centralt och en kranskommun, tycker jag mer att urbanisering vore om räven smittade Mojitos på Valand. Då hade faran varit mer befogad. Eller om räven skaffade Facebook. Skit i rävarnas ohyra. Låt de traska, raska och göra vad fan de vill. På Facebook är vi tryggare kan ingen vara som i lilla barnaskara. Skogen är nu farlig och äntligen finns det ytterligare en anledning till att inte hälsa på där.

Fjällräven my ass.

Annonser

Posted on 14 februari, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: