Terapi – ett saltstänk

Se på den här ladyn. Jag hittade bilden när jag googlade terapi. Hon är mig ett bra exempel på hur en terapeut ser ut. Hon är KBT. Med hela sin fysik. Hennes hår är fritt från ångest och bördor. Att lyssna på andras har befriat henne. Hon har ett burspråk av denna värld och en kattleksak på huvudet. Man vill liksom bli katt och tassa till den görmycket. Sådär mjukt och misstänksamt i början som katter gör när de skall börja känna på nåt. Men hon har inget katt. Hon har en hund som hon går omkring med på stranden i linnebyxor. Det blåser i sidled ofta där hon bor. Inte rätt fram i ansiktet eller bakifrån. Behagligt blås tycker hon. Men det är för att hon behärskar KBT. Hunden gillar det inte för det förstör hans mittbena. Det är en afghan. Utan turban.

Hennes inbucklade nyckelbensparti är skitbra att lägga salt i när man har Tequilarace. Hon knullar bara på seminarium om mental hälsa. Det är då jucken sker. Hon går alltid upp 05.30 för att det är sunt. Då tar hon sig en sjögräsmoothie och är tyst en minut. Inte för att något dött utan för att hon menar väl – i allmänhet.

Hon har en pappa som heter Bror. Morsan är knyckare på deltid. En ficktjuv helt enkelt. Andra delen är hon rumsren. Jag vet inte alls vad den här kvinnan heter, men jag kallar henne Louise. Det rimmar på havsbris.

Annonser

Publicerat på 28 februari, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ha ha ha… Klockren..
    Tack för leendet du satte i ett svettigt, trött ansikte. Hittade dig nyss, men kommer att återkomma…
    Ha de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: