Karaktär jag hittat på genom att bara tittat på

Jag har nyss sett en typisk Högsbokärring. Hon skulle minsann äta plankstek nu. Lyx kallas det, hon log så jävla belåtet när den kom in. I morse steg hon upp ur sin säng som bara är 140cm. Varken en dubbel eller enkelsäng. Bra för onenightstandknull, eller veckorelationer. Det är så länge det håller nämligen. Sen börjar hennes borderline lysa igenom.

Efter några tuggor på planksteken började det ta emot i munnen. Svallningar och det blev lackat kring näsan. Hon hade förmodligen bytt medicin från Sertralin till Ritalin. Biverkningarnas drottning är hon. Hon mår skitdåligt nu för hennes collie sprang bort för ett tag sen. Nu har hon bara sin fågel kvar. Men den har börjat rugga och näbben växer böjt ner mot bringan. Hon har inte det minsta råd att åtgärda det, hon försökte fila med fotfilen. En slags finansiell åtgärd.

Frisyren är densamma som på Samatha fox tid. Det är en ”lockig hockey”. Hon vet fortfarande inte hur hon får till den från dag till dag. Hon är imponerad och glad varenda gång. Hon vill skriva en bok om sitt hår en dag.

Det här med män är komplicerat. Hon har ännu inte uppmärksammat att sydlänningar skulle ta hand om henne bättre än alla Matsar hon någonsin träffat. Matsar är lite tunnare än henne och har guldringar i örat. Han gillar Championtröjor och Willys hårgelé. Han är skitkåt på porrtidningar fortfarande. Han använder vanlig tvål. Han har en som är rätt ofräsch i en tvålkopp i sitt badrum. Han har ett trick som han använder i sängen. Han särar på hennes lips med tummarna och slickar i sidled. Då glömmer hon sin psykiska diagnos. Hon har Greklands minsta klitta. Hon är inte det minsta från Grekland, men om hon hade åkt dit hade den garanterat varit minst där.

Hon vet inte det minsta att vissa kallar Grekland för Hellas.

Annonser

Publicerat på 13 mars, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Du är fantastisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: