Årets Mollösundare

Här är Drogbwbambe Kinshasa från Togo . Han är årets Mollösundare. För att ha destillerat sill på ett otroligt revolutionerande sätt. Han hettade upp den med krafter från sig själv. Sprinterkrafter. Han kopplade en genereator till benen och sprang ihop 12000 kilojoule och watt.

Detta resulterade dock i att 12 personer fick sluta på ”sillá” (sillfrabriken) och börja stämpla. Inte ens i Ellös hittade de nya jobb. En fick jobb som trummis i sitt eget band och får spela två gånger i månaden på Nösunds Wärdshus. Ett lite finare värdshus som slopat enkel V:t till förmån för borgare som vill ha det så. Proletärerna på Orust är rasande. Både för negerns vinst i årets Mollösundare och för att ”Sillá” reder sig själv.

Togo har nu lagt ett bud på ”Sillá” och man tror att det kommer komma fyra flottar med urmänniskor från djungeln och ta över hela Orust. De vågar till och med dyka från Tjörnbron om de får i sig en jäkel. De kommer svinga sig från Tjörn till Orust om de inte kan ta bilen hem.

Priset för Årets Mollösundare delas ut den 1 juni. Kinshasa kommer att få ett gäng ogiltiga checkhäften och ett tremannatält i slitstarkt nylon. Man tror att på så och sätt kommer han inte känna sig manad att stanna till nästa år.

Annonser

Posted on 22 maj, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: