Rostock – en stad nära dig

Nu är jag här. Berlinmuren kunde inte ens hindra mig för den har tydligen rasat nu. Här lurar en schäfer i varje hörn säger Pernilla. Hit vill tjejer från New york komma. Om de kan livnära sig på sex och droger. Yorkshireterriers skulle inte gå hem här. De hör hemma i Alicante.

I Alicante och Spanien är man skitbra på att fickparkera görnära varandra. Manuell låda är by the way inte riktigt Pernillas grej. Stopp i varje backe och gränd. Men tur var det att VW hade uppfunnit en bil som startar direkt efter kärringstopp per automatik.

Swei, swei, swei betyder tydligen nåt här. Man kan ringa dit och vinna. Jag vet inte, men det viskas på på varje kanal. Pernilla har anabola med sig. Med ett skitstort X på i rött. Det verkar kraftfullt. Burning nåt, hette det. Nutrilette och X-medicin är tydligen the shit om man vill gå ner fem kilo på en vecka. Man får lite lång klitta på kuppen, men det kan vara bra om man har en kort jävel sen innan.

Det fanns inga mensskydd på båten. Alltså en jävla skitbåt. Inte som Stena Line där man har skeppsförhör om man gör nåt som inte passar kaptenen. Man får inte ens skoja på Stena Line. Då är det krokodilsim som gäller. Man får först skeppsförhöras och sedan nästan gå på plankan. Rena Rederietfasoner och rent av allt för dramatiskt för ett bolag som bara åker över Kattegatt hela tiden. Att bli förhörd av en intendent känns jävligt 90.

Nu skall jag läsa Katekesen för Pernilla och sörja mina säckpipor till bröst. De är som röksvampar nu. Har ni nån gång trampat på en sådan så vet ni vad jag menar.

Alles klar!

 

Annonser

Posted on 1 juni, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: