Building Kenny

Det här är en kille från Härryda helt säkert. Han kallas Mister Dab Babolina i kretsar. Men egentligen heter han Kenny Berglund. Challe Berglunds son. Men han ville aldrig börja med hockey. Han började med blytyngder redan som sexåring. Hängde dem lite här och där. Nu klarar han sexton komma sju kilo på styv lina i ollonet. En riktigt prins Albert som heter duga. Han tar kosttillskott en gång i kvarten (de ligger i hans bag) och gillar säkert att skruva på treble och bass på stereoapparatur. Tom och Jerry är hans idol för han tror att katten heter så. Alltså Tom i förnamn och Jerry i efternamn. Han har helt glömt musen.

Möss är ändå inget han har åtkomst till. Det är svårt att ligga med tjejer. Han tycker de påminner för mycket om kött och protein. Han blir bara hungrig.

FOTNOT:

Jag fick reda på efter tumult i tåget att han har med sig en stor brandsläckare som ej får flyttas. Han pratade också rikssvenska. Ej från Härryda. Han har en pc och twinlabkläder. Han kanske är med i Truman show?

Jag är förvirrad över vem han är när jag trodde jag redan känt av det. Han kan helt enkelt bara sjunga i kör. Han lurade mig.

/sviken av en främling

Annonser

Posted on 8 augusti, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: