Homofrågan jag ger svar på

En hotgirl80, frågade nyss i kommerntarsfältet om jag någonsin varit ihop med en tjej. Hon tyckte det var synd att man inte kunde maila mig.

Men man behöver inte maila mig. Jag kan fläka ut alla era frågesvar här i bloggen. Det är ju då den tjänar sitt syfte. Hela grejen med den här bloggen är att den ej har limits. Sen kan man tro att jag inte sitter på integritet, men mitt inre känner inte ens lärjungarna i Jesushistorien till.

Jag har aldrig varit ihop med en tjej. Inte haft förhållande. Men några gånger har jag väl prövat hur fan det är (rätt många om man räknar med jucken i syrénbuskagen på dagis).

En gång gjorde jag det för att hämnas på en kille som bedrog mig med tjejen i fråga, så jag tänkte: ” Han skall få tillbaka med samma mynt” Så jag tog tåget dit och efter tre flaskor vin vågade jag skrida till hämnd. Jag undrade efteråt hur tjejer egentligen gör. När är det slut? Det kommer ju inget sprut. När är tjejer färdiga? Jag ringde senare upp killen från ett parkettgolv jag låg på och berättade. Han var då i Tyskland och sökte jobb som fotbollsproffs. Han grät och skrek. I dag undrar jag egentligen varför han gjorde det. Han var ju playern i låten som hade ” hoes in different area codes”.

Senare stillades min nyfikenhet och det gick några år. Sen bar det av två gånger till. Andra gången var också en slags hämnd. Fast på tjejens kille. Jag gillade inte honom och njöt av tanken att jag snodde hans bitch.

Tredje gången var i ren torka. Efter den gången förstod jag att jag är rent och skär heterosexuell, men bara lite för experimentell. Jag har till och med drömt sexdrömmar om Black Beauty. Betyder inte att jag är för tidelag. Jag gillar bara inte gränser.

Men när det kommer till knark går min gräns. Jag har aldrig provat en enda drog. Bara blivit smygdrogad. Det var på Rubinen med han den där fotbollsproffskillen som var min dåvarande pojkvän men lät sin fängelsekompis droga ner mig för att jag skulle åka hem och de skulle få ligga med en annan tjej i sällskapet. Dagen efter köpte han mig en skinnpaj som förlåt.

Jag har alltså inte varit ihop med någon tjej. Svar nej på den frågan.

Publicerat på 28 augusti, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Va kul att du ville svara. Tack.
    Själv har jag aldrig varit med nån tjej men är ju nnyfiken. När jag jobbade extra på min pappas firma i en söderförort nu i sommar såg jag en tjej där jag lämnade in posten som jag blev alldeles knäsvag av. Hon var äldre än jag men både söt och jättesexig. Ville ju ta reda på om hon gillade tjejer men var för blyg och visste ju inte hur jag skulle göra. Gick där bara och trånade.
    Nu är det ju för sent eftersom jag lämnat Stockholm. Men jag ångrar att jag inte FÖRSÖKTE förföra henne i alla fall. Hur skulle du ha gjort? Om du nu hade varit intresserad alltså. Jag frågade en massa och fick reda på en del men mer blev det inte eftersom jag var så feg.

  2. Hur reagerade tjejerna då när dom fick veta att du bara gjort det som hämnd?
    Skulle du kunna tänka dig någon anledning att göra det igen?

  3. Du kan ju försöka förföra henne så jag får veta om det skulle ha funkat. Bara en id’e jag fick. Ha ha.

  4. Tror inte att det blir SÅ lätt som du skriver men är säker på att om nån skulle lyckas så vore det du. Men då måste du lova att berätta hot det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: