Våra planer på att emigrera

Vi har exportplaner. Jag och min kille. Vi skiter i att vi har två barn på nacken att ta hänsyn till. Man skall ju ha en tioårsplan sägs det. Det har vi nu:

* Victor skall vara drakei någon jävla b-rulle ELLER om nöden kräver – p-rulle. Tjäna kosing så vi har råd med en villa i New Jersey och belysning som vinner i juletid då det tävlas om starkast watt och wolt. Vi skall ha raindears i trädgården och sånt. Jag skall vara en höjdare på att stiff the turkey right up its ass.

Vi skall ha tunga vinröda morgonrockar och djurhuvuden på väggarna. Vi köper kakor av scoutflickor, åker skridskor på torg och ser när granen tänds på Rockefeller. Vi skall julhandla med bjällror i öronen och blåsa rök från kylan på varandra. Vi skall lyssna på Sinatra och göra precis som andra inhemska amerikaner.

Bara EN jul. Det är skitseriöst och på allvar. Det är vår dröm. Att uppleva det tillsammans. Nu måste vi bara knåpa ihop hur vi skall gå tillväga och nästla in oss i New Jersey. Man vill ju ha grannar och sånt.

Så man kan gå ut och säga: ” Hi, neighbor ” Fan, vad skämmigt det hade varit om jag gick ut och råkade säga : ” Hi, harbour”

Publicerat på 30 oktober, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: