Kropp efter förlossning

Gott folk och gemene män!

Jag befinner mig i 84 kilosklassen och det är ingen jävla paradisö kan jag säga. Det är fem veckor sen jag födde och just nu är jag glad för alla chokladkakor och chipspåsar man/jag kan äta eftersom det ändå inte syns så mycket. Två eller fem kilo hit eller dit. Jag avrundar vikten i femkilosdelar just nu. Väger man 86 kan man lika gärna väga 90 och så vidare.

Men så lever vi i ett digitalt samhälle där man dokumenterar i stillbild dagligen. Det blir liksom aldrig nåra bra bilder. Men jag mår verkligen inte riktigt dåligt av att se mig. Det skrämmer mig, för då kanske jag aldrig blir smal. Att jag kan vara så glad i vilken kropp jag än befinner mig i. Jag har aldrig varit den som har viktpanik. Enda anledningen till att jag vill vara slank är att man lever längre och kan köpa jeans på Gina Tricot. Jo, just det. jag fångade min kille när jag var smal också. Jag var ett bete som han svalde och sedan svällde jag i magen, som en dålig musli. Han kanske känner sig proppmätt nu och ångrar sig över att ha varit så glupsk?

Så hittade jag mina smalbilder. Från tiden då protein spelade roll och kolhydrater hade flytt sin kos. Det är viss skillnad. Jag tänker inte gråta över mina svulstiga kärlekshandtag på insidan av knäna som ser ut som orangutangkinder, men jag skall nog sluta dricka saft om nätterna och ta trapporna istället för hissen.

Jag anses fortfarande som nyförlöst har min kompis Charlotte sagt. Men hur länge gör man det? Jag säger att den 1 augusti börjar jag tänka på vikten.

Nedan följer bilder. Min son verkar glad. Det är det viktigaste. Jag har Janet Jackson Bh i alla fall. Och en snygg kille som ändå älskar mig. Det är tur att jag hade charm i sinnet och inte bara utsida. Då hade han nog känt sig lite lurad.

Annonser

Posted on 10 juli, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: