När får bebisar hår?

Min son har börjat få det allra finaste hår. Det är fortfarande lite som ett finskt kalhygge, precis som morfaderns men man ser att det kommer bli ett fint svall.

För det vet man som tjej. Att det hänger på håret. Ett glest gelefriserat hår är det ingen som vill älska med. Jo, kanske såna som aldrig kan få ångest. Såna struntar i vilket hår killar har.

Men såna som kan tänka efter lite. (Oftast de med ångest) De vet att en hårman likt självaste Simba genererar många penetreringar om man är kille. Helst om det är tjockt, rakt och ligger i en snygg sidbena av sig självt.

Är det mörkbrunt betyder det kanske till och med jackpot. Är jackpot en trekant för killar? Man har ju hört såna som gjort ”hattrick”. Alltså haft tre samlag med olika tjejer på samma kväll. Jag hade ett sånt hångelhattrick en gång på Studs.

Jag önskar aldrig att min son ska ge vika för sexuella frestelser bara för att han kommer ha håret på sin sida. Att styras av den enögde ormen. Jag vill att det ska vara viktigt för honom att tjejen har fin hy och fräsch bh, rena sockar och stort tänk innan han bjuder på Budapestlängden, kejsarlänken eller pistolen.

Bara den han verkligen, verkligen älskar ska få röra hans hår. Samma regel som Julia Roberts kyssprincip i Pretty Woman.

Jag älskar att jag kommer vara den kvinnan i hans liv som haft mest med det håret att göra.

20121030-130734.jpg

Annonser

Publicerat på 30 oktober, 2012, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: